post

bora-bora.2Saaret luovat herkästi mieleen unimaisen kuvan paratiisista, paikasta jossa voidaan karata arjen oravanpyörää ja keskittyä hetkeen. Pienestä palasta taivasta, jossa rentoudutaan hellästi tuulessa liikkuvien palmujen alla, rannan hiekalla maaten, katsellen turkoosin ja sinisen sävyihin kietoutunutta merta ja loputonta horisonttia. Kaukana kiireestä ja stressistä, saaret voivat olla uskomattoman upea elämys kenelle tahansa matkailijalle ja jos mahdollisuus osuu kohdalle, kannattaa lähteä ehdottomasti vierailemaan jollain maailman kiehtovista saarista, tai vaikka hypätä saariristeilylle.

Vaikka saariristeilyt käyvätkin usein läpi saman alueen saaria, tulee ottaa huomioon heti yksi asia, yksikään saari ei ole samanlainen kuin toinen. Jotkut saarista ja sen asutuksesta on keskittynyt suuresti ympäröimän meren tunnelmaan ja nämä kohteet vetävät puoleensa meriruuan ystäviä, kirkkaiden vesien tähystäjiä ja koralliriuttojen salaisuuksiin perehtyviä sukeltajia. Toiset saaret taas ovat tunnettuja valtavista viidakoistaan ja samettisina taivasta vasten kohoavista vuorenhuipuista. Lisäksi useilta saarilta löytyy runsaasti ainutlaatuista kulttuuria, johon ei päästä törmäämään missään muualla maailmassa.

Jokaisen matkaajan tulee siis itse päättää minkälainen saari on sopiva juuri itselle, riippuen siitä mitä matkailulta halutaan. Kyseessä voi olla esimerkiksi koskemattomien rantojen löytäminen, upea luonto, tai eksoottiset kulttuurit. Joka tapauksessa saarien elämä on hyvin erilaista kuin työelämän hohto, kuitenkin usein kaikilla moderneilla ominaisuuksilla varustettuna, jolloin kaikesta mukavuudesta ei tarvitse luopua.

Tästä sivustosta löytyy esittelyjä erilaisista saari kohteista, joihin matkaajat suuntaavat vuosi toisensa jälkeen. Jokaiselle löytyy jotakin, sillä nämä artikkelit eivät ole keskittyneet kertomaan vain parhaimmista rantakohteista, tai juhlapaikoista. Mukaan mahtuu kulttuurellisesti tärkeitä kohteita ja luonnon kauneudella häikäiseviä saaria, jotka saavat sydämen sykkimään entistä kiivaammin ja pahimmillaan varastavat palasen matkaajan mielestä ainiaaksi. Uppoudu siis saarien saloihin ja löydä seuraava matkakohteesi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *